info@brouwketel.com

Over De Brouwketel

Bij de Brouwketel beschikken wij over 3 zalen die we aan elkaar kunnen koppelen tot 2 of zelfs 1 grote zaal. Door deze opzet lenen onze zalen zich zeer goed voor vergaderingen en bijeenkomsten voor elk gezelschap.

Al onze zalen zijn op verschillende manieren in te delen en geschikt te maken voor vele doeleinden.

Zo komen er elk jaar vele fiets-, motor- en autoroutes voorbij die bij ons een stop maken. Soms voor alleen een kopje koffie of een ijsje, maar soms ook voor lunch of diner.

Laat u eens informeren naar de mogelijkheden en vul het contactformulier in.

Verenigingen en stichtingen

De Brouwketel is gesitueerd aan de rand van het dorp Escharen langs de provinciale weg naar Mill en st. Anthonis. Het heeft derhalve een uitstekende centrale ligging met een grote eigen parkeergelegenheid. Een aantal verenigingen en stichtingen hebben hier hun bijeenkomsten of zelfs vaste stek gevonden.

Zo zit hier de schaakvereniging van Grave, S.V. Het Kasteel, op elke dinsdagavond in competitieverband te schaken. Kom gerust eens binnenlopen om een keer te kijken of om een keer mee te doen. Aanvang 20.00 uur. Kijk ook eens op www.svhetkasteel.nl .

Verder komen ook de KVO en de plaatselijke rijvereniging regelmatig bij ons vergaderen. Ook iets voor uw vereniging of stichting? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op!