info@brouwketel.com

Feesten en partijen

Wij vinden elk feest uniek! Iedereen heeft zijn of haar eigen wensen als het om feesten gaat. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om te luisteren naar uw wensen en gedachten. Graag nodigen wij u dan ook uit om eens geheel vrijblijvend bij ons langs te komen. U heeft het idee en wij denken met u mee!

Onder het genot van een lekker drankje nemen we alles door en maken we een rondje langs alle zalen, zodat u een indruk kunt krijgen van alle mogelijkheden. Uiteraard krijgt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Muziek

Wij beschikken over een muziekcomputer met een zeer gevarieerd aanbod aan stijlen. Deze installatie is geen disco installatie, maar afdoende voor achtergrondmuziek. Ook is er een mogelijkheid om een microfoon aan te sluiten. Wilt u meer mogelijkheden, dan beschikken wij over een ruim aanbod discotheken en bandjes die regelmatig bij ons optreden.

Zelf samenstellen

U kunt zelf uw eigen feestavond samenstellen of kiezen voor onze totaalconcepten. Als u zelf wilt gaan samenstellen volgen hieronder een aantal mogelijkheden en prijzen. Indien u zelf al een idee heeft kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij zullen u dan een vrijblijvende prijsopgave geven.

Afkoop dranken

Ook is het mogelijk om de drank af te kopen voor 4 uur. De kosten bedragen dan € 22,50

Losse Consumptieprijzen

Koffie/thee/frisdrank    € 2,85
Wijn /moezel    € 3,75
Pils 22 cl    € 3,00
Jenevers    € 4,00
     

Consumptiebonnen

Ook is het mogelijk om gebruik te maken van consumptiebonnen. Daarvoor hanteren wij een eenheidsprijs van € 3,25 per bon.

Arangementen

Wij bieden een aantal door ons samengestelde feestavonden .. klik hier

Hapjes

Gebak, zoutjes en andere hapjes .. klik hier

 

Barbecue, steengril en gourmet

Klik hier voor meer informatie

 

Sluiting feest

Voor diverse mogelijkheden klik hier